Het Serum 🧪

Welke ingredienten zitten er in het serum?

Kurkuma / Capilia Longa.

Capilia Longa™

In een klinische studie van 150 dagen is het natuurlijke, actieve ingrediënt Capilia Longa™ bestudeerd vanwege zijn eigenschappen voor haarherstel. Deze studie richtte zich op de vraag of dagelijkse toepassing haarverlies vermindert en leidt tot haargeneratie.

De studie kwam tot een gemiddelde van:

13.500

Nieuwe haren

57%

Vermindering in haarverlies

17,3%

Verbetering in haardikte

27%

Verbeterde activatie van haarwortels

Rozemarijn Olie

 

Rozemarijnolie staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen die de bloedcirculatie op de hoofdhuid kunnen bevorderen, wat bijdraagt aan een gezondere haargroei. Door regelmatig gebruik van rozemarijnolie op de hoofdhuid kunnen de haarzakjes worden versterkt en gevoed, wat resulteert in sterker en voller haar.

Lees meer

Rozemarijn

Aloe Barbadensis Leaf Extract

 

Een cactusachtige plant uit de Liliaceae-familie, die al millennia lang bekend staat om zijn kalmerende, wondhelende en hydraterende eigenschappen voor huid & haar.

Lees meer

Sensia Carota™

 

Met een diep hydraterend effect en respect voor de huidmicrobiota, stimuleert dit ingrediënt actief haargroei, verbetert het de dikte en kracht van het haar en zorgt het voor een kalmerende werking op de hoofdhuid. Voor gezond, veerkrachtig en weelderig haar. Een stemcel afkomstig uit wortel.

Lees meer

Sensia Carota plant.
Kokosnoten

Glycerine

 

Hydrateert, vermindert pluizigheid en geeft glans. Afkomstig uit kokosnoot.

Lees meer

Xanthaan Gom

 

Zorgt voor een gemakkelijke applicatie en dikte. Xanthaan gom wordt geproduceerd door de fermentatie van suikers, vaak afkomstig van maïs, met behulp van de bacterie Xanthomonas campestris.

Lees meer

Glycerine

D-Panthenol (Provitamin-D)

 

Versterkt het haar en beschermt tegen hitte en styling. Afkomstig uit natuurlijk pantotheenzuur.

Lees meer

Sodium Benzoate

 

Sodium benzoate, afgeleid van benzoëzuur, fungeert als krachtig conserveermiddel in haarserums. Het verlengt de houdbaarheid, voorkomt de groei van schadelijke micro-organismen, behoudt stabiliteit van actieve ingrediënten en beschermt tegen oxidatie voor langdurige effectiviteit.

Lees meer

Dermaroller

 

Een dermaroller is speciaal ontworpen om haargroei te stimuleren door de opname van het Serum zo effectief mogelijk te maken.

Het bestaat uit 1140 titanium naalden die doordringen tot de bovenste laag van de hoofdhuid en duizenden microscopische kanalen creëren. Dit proces verhoogt de bloedcirculatie en bevordert de voedingsstoffendistributie naar zowel inactieve als actieve haarzakjes.

Dermaroller

Geld terug garantie 💸

Wij bieden een keiharde garantie.

Stopt jouw haaverlies niet?

Dan krijg jij je geld terug.

4,8 uit 5 beoordeling

🤞 Tijdelijk GRATIS inschrijven

Lees het volledige artikel kosteloos. Wij sturen geen spam. Daarnaast krijg je ook een gratis e-book opgestuurd!

Stop Haarverlies!