Terugbetalingsbeleid: Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die onze klanten helpen bij het bereiken van hun doelen voor haarverzorging. Als je echter niet tevreden bent met je aankoop, bieden wij een speciale garantie.

Garantie: Om in aanmerking te komen voor onze garantie, moet je ons Kadeso Serum 5 maanden lang (1 flesje per maand) consistent gebruiken en elke maand een foto maken van je haarsituatie. Als je na 5 maanden geen verbetering ziet in de haargroei, stuur ons dan de 5 foto’s en je aankoopbewijs en wij zullen het volledige aankoopbedrag terugbetalen.

Retourbeleid: Houd er rekening mee dat als de verpakking van het Kadeso Serum eenmaal is geopend, wij geen retournering kunnen accepteren. Als de verpakking nog niet is geopend, kunt je het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.

Om een product te retourneren, dien je ons binnen 30 dagen na ontvangst van het product te informeren dat je het wilt retourneren. Stuur ons een e-mail met je bestelnummer en de reden van retournering. Zorg ervoor dat het product in de originele, ongeopende verpakking zit en onbeschadigd is.

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij binnen 5 werkdagen een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag uitvoeren. De terugbetaling wordt op dezelfde manier uitgevoerd als de betaling van de oorspronkelijke bestelling.

Als je vragen hebt over ons terugbetalings- en retourbeleid of onze garantie, neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Stop Haarverlies!