Veel oplossingen zijn Rip – offs, fake oils zijn gevaarlijk.

Essential Oils

Doe altijd je eigen research.

Wanneer je essentiële oliën koopt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat ze van hoge kwaliteit zijn en zuiver in plaats van een rommeltje van gemengde synthetische ingrediënten en andere schadelijke stoffen die uiteindelijk jouw haarverlies alleen maar verergeren.

Zuivere essentiële oliën VS Fakes

Als je denkt dat je een goed koopje krijgt door de aankoop van de lagere kwaliteit essentiële oliën, dan is de waarheid dat je dat niet doet.

Je bespaart geen geld; in plaats daarvan gooi je dit geld weg aan essentiële oliën die niet doen wat ze beloven.

Er zijn ook geen medische voordelen verbonden aan het gebruik van synthetische essentiële oliën. Mensen denken vaak dat ze allergisch zijn voor bepaalde essentiële oliën, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. Ze zijn gewoon blootgesteld aan olie van mindere kwaliteit.

De gevaren van vervalste essentiële oliën

Als je hoogwaardige, zuivere essentiële oliën koopt, zijn ze gemaakt van planten en daarom 100% natuurlijk. Wanneer chemicaliën worden toegevoegd aan een synthetisch mengsel, kunnen de nepoliën zich hechten aan het minuscule zuivere ingrediënt dat ze vinden en vervolgens in je bloedbaan terechtkomen en uiteindelijk je nieren en je lever overbelasten.

De meeste synthetische essentiële oliën bevatten ook een geurstof, die vaak gemaakt is met een mengsel van kankerverwekkende stoffen, irriterende stoffen voor de luchtwegen, allergenen, neurotoxische chemicaliën, hormoonontregelaars en andere giftige ingrediënten die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Veilige essentiële oliën vinden

Om de problemen te voorkomen die vaak in verband worden gebracht met synthetische nepoliën, zijn er een paar dingen waar je op moet letten bij de aankoop van essentiële oliën.

  • De wetenschappelijke naam van de plant moet op het etiket staan.
  • Ruikt de olie alsof het geparfumeerd is, of is het de natuurlijke geur?
  • Hoeveel kost het? Als de prijs te laag is, dan is het te mooi om waar te zijn.
  • Alle flesjes moeten een etiket hebben met informatie over de herkomst van de plant en u moet weten waar ze vandaan komen.
  • Voordat u essentiële oliën koopt, moet u dus onderzoek doen en ervoor zorgen dat ze zuiver en van hoge kwaliteit zijn, zodat u weet dat u ze veilig kunt gebruiken. U kunt ook niet altijd afgaan op de verpakking.

Sommige bedrijven bestempelen hun oliën als 100 procent puur, maar dat is niet altijd waar.

Conclusie:

Bij het gebruik van essentiële oliën is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je hoogwaardige en zuivere oliën gebruikt die geen onnatuurlijke, synthetische ingrediënten bevatten die jouw haaruitval verergeren.


Gratis E-book

STOP HAARVERLIES.

Tips & onderzoek naar wat ECHT werkt om niet kaal te worden.

  • Kaalheid voorkomen op een 100% natuurlijke manier.
  • De enorme fouten die jij momenteel maakt die jouw haarverlies verergeren.
  • De schrikbarende waarheid achter bekende haargroeimedicatie.
Stop haarverlies Ebook

Download het gratis E-Book.

Preventie, haaruitval, natuurlijke remedies, Peppermunt Olie Extract, Menthol, Minoxidil, bijwerkingen, groei, positieve verandering, before & after, serum, rip-offs, haaruitval wat te doen, haaruitval seizoenen, haaruitval wit bolletje.

🤞 Tijdelijk GRATIS inschrijven

Lees het volledige artikel kosteloos. Wij sturen geen spam. Daarnaast krijg je ook een gratis e-book opgestuurd!

Stop Haarverlies!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *